Reklamní sdělení
FotoStoryAShttps://www.fotostoryas.comlovecká fotografia , lovecká kynológia
Podvladařská HAf dílna e-shophttp://kogitoeaster.websnadno.czRuční výroba obojků a vodítek z biothanu a hexy
Servis a opravy oken a dveříhttps://www.oknoservis1.czseřízení oken, dveří servis
oprava oken a dveří
výměna těsnění, kování oken a dveří,
Havárie
škvarkové placky
Tradiční český pokrm.
Potřebujeme následující ingredience:
- 500 g brambor
- 1 cibule
- 100 g uzeného masa
- 100 g škvarků
- 1 vejce
- 4 lžíce hladké mouky
- sůl
- pepř
- olej na smažení
Postup:
- Brambory oloupeme a nastrouháme na jemno.
- Cibuli oloupeme a nasekáme na malé kousky.
- Uzené maso nakrájíme na malé kostky.
- Škvarky nakrájíme na menší kousky.
- V míse smícháme nastrouhané brambory, cibuli, uzené maso a škvarky.
- Přidáme vejce a hladkou mouku a vše důkladně promícháme.
- Dochutíme solí a pepřem podle chuti.
- Na pánvi rozehřejeme olej.
- Lžící nabíráme směs a vytvarujeme placky, které vkládáme na pánev.
- Smažíme z obou stran do zlatova.
- Hotové škvarkové placky vyjmeme z pánve a položíme na ubrousek, aby se zbavily přebytečného oleje.